Fencer Court2018-12-06T18:22:20+00:00

Project Description

Fencer Court

Gosforth

The Client’s brief was to create a contemporary single storey extension to increase the living accommodation and provide an inspiring entertainment space. 

Our concept creates a single storey extension which challenges the boundary between inside and outside space. Through the use of large bespoke glazing and rooflights, the space achieves a feeling of connection to the

outside, while maintaining shelter from the interchangeable North East climate.

Use of natural timber cladding enhances the building aesthetic and complements the fresh interior design. The internal reconfiguration provides an improved plan with flexible storage space and utility room. 

Status

Tender

Size

100m²

Type

Residential Extension

Client

Private Client

Fencer Court Interior
Fencer Court Interior
FENCER COURT EXTENSION SKETCH
Fencer Court Extension Front
FENCER COURT 2D PLANS
FENCER COURT LAYOUT
FENCER COURT LAYOUT
Back to Projects